Mässprogram okt 2018

Mässprogram

Alla seanser/föreläsningar är utan kostnad,

Bortsett från de som är markerade med en *

(Med reservation för ändringar.)

LÖRDAG 20 OKTOBER

 

Rum 1

11.00 Nadja Lakanen - Hypnos! Kan förändra Ditt inre. Är Du redo för en förändring?

12.00 *Ann-Marie Hedin - Seans. 100 kr

13.00 *Lasse Ström - KraftTrumning. 150 kr. Trummar för att öppna upp, så att Du ska hitta Din inre styrka. Du får med Dig något litet från denna stund. Begränsat antal platser!

14.00 *Susanne Lundin - Seans. 100 kr

15.00 Millaris/Camilla RisbergVikten av att våga möta rädslan. Utan Kostnad

16.00 Alexander Bygdén - Storseans med parapsykologiskt experiment medlem i svenska Sällskapet för Parapsykologisk Forskning håller en storseans med hjälp av nyutvecklade Energiförstärkaren© som med ljudvågor och elektromagnetism förstärker energier och frekvensernas resonans.

Storseansen är gratis för dig som efteråt fyller i ett utvärderingsformulär (en A4) av hur stark effekt du upplevde. Kom och hjälp den parapsykologiska forskningen att vetenskapligt bevisa existensen av energier från andra sidan.

17.00 Marita Gill - Att förlora Mitt barn. När det absoluta värsta händer. Änglamammans berättelse om sin kamp att överleva, förtvivlan, sorg och saknad!

 

Rum 2

11.00 *Karolina Nilsson - Följ själens väg - lyssna till Din intuition, 50 kr. Du får en bok som gåva i entrén.

12.00 *Svante Karlsson - Om det goda sunda förnuftet (och allt du slipper ha) inträde 150 kr

13.00 *Solveig Pihl - Seans 100 kr.

14.00 *Älvarsdotter - "Naturen och dess väsen" 50 kr. Jag kommer bland annat att berätta om mina möten med naturen och dess väsen och hur du kan göra för att möta de olika dimensionerna. Kanske känner du igen dig i mina beskrivningar av händelser och upplevelser och vem vet... Kanske väljer ett eller annat väsen att komma på besök…

15.00 *Anita Norgren - Resan in i ljuset och tillbaka. 100 kr. Anita fick akuta hjärtproblem, föll ihop mitt på gatan. Hon kommer att berätta, om sin upplevelse om att gå in i ljuset under denna föreläsning. Anita svara även på personliga frågor!

16.00 Eva Storgaard, Våga Leva - Prova på hypnos! Stärkande djupavslappning med suggestionsterapi.

17.00 ColourScope - Din färgresa genom livet. Utan kostnad

 

SÖNDAG 21 OKTOBER

 

Rum 1

11.00. Nadja Lakanen - Berättar om Namalhealing och några får prova på.

12.00 *Eva Storgaard, Våga Leva - Prova på hypnos! Stärkande djupavslappning med suggestionsterapi.

13.00 *Älvarsdotter - "Naturen och dess väsen" 50 kr. Jag kommer bland annat att berätta om mina möten med naturen och dess väsen och hur du kan göra för att möta de olika dimensionerna. Kanske känner du igen dig i mina beskrivningar av händelser och upplevelser och vem vet... Kanske väljer ett eller annat väsen att komma på besök…

14.00

Rum 2

11.00 Alexander Bygdén - Storseans med parapsykologiskt experiment medlem i svenska Sällskapet för Parapsykologisk Forskning håller en storseans med hjälp av nyutvecklade Energiförstärkaren© som med ljudvågor och elektromagnetism förstärker energier och frekvensernas resonans.

Storseansen är gratis för dig som efteråt fyller i ett utvärderingsformulär (en A4) av hur stark effekt du upplevde. Kom och hjälp den parapsykologiska forskningen att vetenskapligt bevisa existensen av energier från andra sidan.

12.00 Marita Gill - Att förlora Mitt barn. När det absoluta värsta händer. Änglamammans berättelse om sin kamp att överleva, förtvivlan, sorg och saknad!

13.00 *Solveig Pihl - Seans 100 kr.

14.00

 

Spara gärna bilden med mässprogrammet in Din telefon!

Själens Harmoni

Hälsomässan Själens Harmoni kommer att vara ett

återkommande koncept.

Både till vår och höst.

KONTAKTA OSS

Sankt Olovsgatan 52 731 31 KÖPING

Tel: +46 736269606

FÖLJ OSS

Vi finns på sociala medier

Facebook och instagram

All Rights Reserved © Själens Harmoni2018